Lapset ja perheet

Leikkipiirit

Rotterdamin leikkipiiri kokoontuu merimieskirkolla perheiden yhteisesti sopimana ajankohtana Rotterdamin leikkipiiri-Facebookryhmässä:  Rotterdamin leikkipiiri -ryhmään. Lisätiedot: **@**.

Den Haagin leikkipiiri kokoontuu joka toinen perjantai klo 10. Yhteyshenkilö ja lisätiedot: Sanna-Mari Kuisma, **@**. Leikkipiirin löydät myös Facebookista nimellä 'Haagin leikkipiiri'.

Lasten ja nuorten leirit

Benelux-maiden merimieskirkot järjestävät aina syksyisin ja keväisin lasten ja nuorten leirin. Kevään leiri on suunnattu vähän isommille, noin 10-17 -vuotiaille ja syksyn leiri puolestaan pienemmille, noin 7-14 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Lisätietoja leiristä antaa ja ilmoittautumisia ottaa vastaan sosiaalikuraattori Piia Lännenpää-De La Cruz, **@**.