Seniorit

Senioritapaaminen

Tule vaihtamaan kuulumisia muiden senioreiden kanssa ja nauttimaan hyvästä ruoasta ja kahvista. Joskus tehdään retkiäkin ja vietetään teemailtoja. Senioritapaamisia pidetään kerran kuussa sunnuntaisin klo 13. Ilmoittautumiset  ja lisätiedot seniorien yhteyshenkilö: Tytti Winterswijk, +31 10 4366164.

Vierailut kodeissa ja laitoksissa

Tunnetko jonkun Hollannissa asuvan seniorin, joka ei ehkä pääse yksin tulemaan kirkolle, mutta kaipaisi silloin tällöin suomalaista juttuseuraa tai vierasta? Merimieskirkon työntekijät ja vapaaehtoiset vierailevat pyynnöstä kodeissa ja sairaaloissa tai palvelutaloissa ympäri Hollantia. Ota rohkeasti yhteyttä merimieskirkon sosiaalikuraattori Maija Ketoluotoon tai merimiespastori Pauliina Tuomaseen.