Benelux-maiden merimieskirkon vakituinen henkilökunta.

Suomen Merimieskirkko perustettiin vuonna 1875. Toiminnan tarkoituksena on ollut alusta asti tukea kotimaasta kauaksi lähteneitä merenkulkijoita ja siirtolaisia sekä auttaa ulkomailla vaikeuksiin joutuneita maanmiehiämme. Työskentelemme luonnollisesti myös kotimaassa ja merillä.

Suomen merimieskirkko ry

Suomen Merimieskirkko ry palvelee Suomen satamissa ja ulkomailla. Ulkomaan toimipisteitä on tällä hetkellä Lontoossa, Brysselissä, Rotterdamissa, Antwerpenissa, Hampurissa, Lyypekissä ja Ateenassa.

Benelux-maiden suomalainen merimieskirkko

Rotterdamin merimieskirkko on perustettu vuonna 1927. Se on nykyisin osa Benelux-maiden suomalaista merimieskirkkoa. Benelux-maissa toimipisteitä on Antwerpenissa, Brysselissä, Luxemburgissa ja Rotterdamissa. Benelux-maiden merimieskirkon johtaja on koko Benelux-alueen johtaja.