Vapaaehtoistyötä tarjolla

Vapaaehtoistyö Rotterdamin merimieskirkolla sisältää esimerkiksi laivakäyntejä. Kuva: Joonas Brandt.

Rotterdamin merimieskirkon vapaaehtoinen Amsterdamin joulubasaarissa. Kuva: Jari Einiö.

Tällä hetkellä vapaaehtoistilanteemme on katettu aina kevääseen 2017 saakka. Ilmoitamme jälleen, kun haemme uusia vapaaehtoisia tiimiimme.

Rotterdamiin, Benelux-maiden suomalaiselle merimieskirkolle etsitään uusia vapaaehtoisia muutaman kerran vuodessa.  Erityisesti tarvitsemme palvelu- ja sosiaalialan ihmisiä, mutta tehtäviimme voi pätevöityä monin tavoin ja tärkeintä on sopiva asenne. Työssä tarvitaan seikkailumieltä ja riittävää englannin kielen taitoa. Lisäksi edellytämme ajokorttia ja valmiutta ajaa autoa Benelux-maiden alueella. Tarjoamme uusia haasteita, mielenkiintoisen työn liikkuvien suomalaisten parissa sekä kannustavan työyhteisön. Rotterdamin merimieskirkon tiimissä on tärkeää, että et vierasta monikulttuurisuutta tai yhteisöllistä asumista. Vapaaehtoistehtävät määrittyvät pääosin talomme aukioloaikojen mukaisesti eli ovat ilta- ja viikonloppupainoitteisia.

Tiimissämme työskentelee vapaaehtoisia pääsääntöisesti kahdessa eri tehtävässä:

• Palvelutehtävissä toimivat hoitavat talomme kahvilaa, kauppaa, kiinteistöä, saunavarauksia ja ovat etulinjassa kohtaamassa ihmisiä.
  • Liikkuvan sosiaalityön ja kiinteistönhuollon vapaaehtoinen tekee laivakäyntejä, kuljettaa rekkakuskeja, järjestää tiloja ja suorittaa pienimuotoisia huoltotöitä talossamme.

Hakemukset vastaanotamme Merimieskirkon yhteiseen resurssipankkiimme: http://www.merimieskirkko.fi/70-hakemus .

Lisätietoja Rotterdamin merimieskirkon vapaaehtoitehtävistä antavat palvelutehtävävien osalta **@** (emäntä) ja liikkuvan sosiaalityön ja kiinteistöhuollon osalta **@** (sosiaalikuraattori).

Myös työharjoittelu on mahdollista suorittaa meillä. Lisätietoja **@**