Kirjasto

Merimieskirkolla on Rotterdamissa Hollannin suurin suomalainen kirjasto. Suomenkielisiä kirjoja löytyy moneen makuun ja jokaiselle ikäryhmälle lainattavaksi. Kirjasto toimii itsepalveluperiaatteella, täyttämällä lainaajalomakkeen rekisteröidyt kirjaston käyttäjäksi ja saat palvelun käyttöösi. Kirjojen laina-aika on joustava, noin 6-8 viikkoa. Lisätietoa kirjaston käytännöistä ja kirjavalikoimasta saat Merimieskirkon henkilökunnalta.

Otamme vastaan lahjoituksena lähinnä suomalaisia kirjoja, uutuuksia ja klassikoita. Myös Pohjoismaisten kirjailijoiden tuotantoa voimme ottaa vastaan. Kirjojen tarvitsee olla hyvässä kunnossa, jotta ne kestävät kirjastoelämää. Hyllymetrejä on rajallisesti ja pyrimme jatkuvasti saamaan vaihtuvuutta kirjaston valikoimaan, tämän vuoksi emme valitettavasti voi ottaa vastaan kaikkia kirjoja.

Tervetuloa tutustumaan ja lainaamaan!