Tulosta Tekstin koko: a A A

Aikuiset

Kirjapiiri

Kirjapiiri kokoontuu Rotterdamin merimieskirkolla aina pääsääntöisesti kuukauden 1. sunnuntaina klo 16. Tammikuussa 2017 kirjapiiriä ei järjestetä, vaan seuraava kokoontuminen on sunnuntaina 5.2.2017 klo 16. Piirillä on oma facebook-ryhmä, josta ohjelma kannattaa tarkistaa ja lukea muutakin kirjoihin liittyvää. Tule tutustumaan. Otava lahjoittaa kirjapiirille uutuuskirjoja. Kirjapiiriläiset voivat toivoa kirjoja ja valita lahjoituksista ne, joita haluavat lukea. Kirjapiirissä voi sitten kertoa mielipiteensä lukemistaan kirjoista. 

Käsityökahvila

Neulekahvila kokoontuu pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 14, yleensä samana sunnuntai-iltapäivänä Kirjapiirin kanssa.

Neulekahvilaan ovat tervetulleita kaikki käsitöiden ystävät oman käsityön kanssa tai vaihtoehtoisesti voi neuloa merimieskirkon hyväksi vaikka villasukkia (sukkalangat saa merimieskirkolta). Tiukan paikan tai kantapään tullen voit saada ryhmätukea muilta neulojilta ja samalla päivittää kuulumisia kahvi- tai teekupin ääressä. 

Raamattupiiri

Raamatusta ravintoa - evankeliumista eväitä. Rotterdamin raamattupiiri eli raamis kokoontuu merimieskirkolla aina ryhmäläisille parhaiten sopivina päivinä noin kerran viikossa. Tule mukaan ja tuo ystäväsikin. Lisätiedot & yhteyshenkilö: merimiespastori Pauliina Tuomanen **@**.