Merenkulkijat ja raskaanliikenteen kuljettajat

Merenkulkijat ja raskaanliikenteen kuljettajat ovat yksi merkittävä osa merimieskirkkoyhtesöä.

Rotterdamin merimieskirkko palvelee merenkulkijoita ja raskaanliikenteen kuljettajia kirkon aukioloaikoina.

Palvelut merenkulkijoille ja raskaanliikenteenkuljettajille:

• Työntekijöiden vierailut suomalaisilla aluksilla
  • Kuljetuspalvelut merimieskirkolle (perimme kuljetuksesta omavalintaisen kyytikolehdin auton kulujen kattamiseksi)
  • Mahdollisuus luottamukselliseen keskusteluun
  • Kriisiapua
  • Kotimaisten elintarvikkeiden toimitus tilauksesta
  • Mepan kirjasto- ja elokuvavaihdot sovitusti suomalaisille aluksille
  • Merimieskirkolla on kauppa ja kahvila, josta saat suomalaista kotiruokaa
  • Merimieskirkolla on pyykinpesumahdollisuus
  • Merimieskirkon puutarhassa oleva hirsisauna lämpiää tilauksesta. Jos olet tulossa saunaan, soita ja varaa oma saunavuorosi kirkolta numerosta +31 10 4366164. Samalla voit tiedustella kuljetusta. Merenkulkijoiden ja raskaanliikenteenkuljettajille saunan hinta on 9€/tunti. Rahtareille pyyhe on ilmainen.

Rotterdamin merimieskirkko toimii Rahti-Rastina: http://www.rahtarit.fi/jasenyys/rastien_hakupalvelu/rastit_ulkomailla .