Tulosta Tekstin koko: a A A

Suomi-koulut Hollannissa

Rotterdamin Lauantaikoulua pidetään joka toinen lauantai klo 10-14 Rotterdamin merimieskirkolla. Lauantaikoulu antaa opetusta 4-11-vuotiaille lapsille 3 eri ryhmässä: pienet lapset, esikoululaiset ja koululaiset. Koulussa on suomen kielen ja kulttuurin opetusta lapsille ja aikuisille. Lasten ryhmissä (3-5 v.) annetaan suomen kielen täydentävää opetusta suomea äidinkielenä tai toisena kielenä puhuville lapsille. Lisätiedot: www.lauantaikoulu.nl ja voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla: **@**, johtaja-opettaja Maritta Klerk-Pulli.

Suomi-koulu Amsterdam kokoontuu Amsterdamissa noin kaksi kertaa kuukaudessa lauantaiaamupäivisin. Opetusryhmiä on esikoulu- ja kouluikäisille sekä lisäksi tarjolla on aikuisille suunnattua suomen kielen opetusta. Lisätietoja Suomi-koulu Amsterdamista sivulta  http://www.suomikouluamsterdam.nl

Groningenin Suomi-koulu kokoontuu kaksi kertaa kuukaudessa lauantaiaamupäivisin. Koulussa annetaan opetusta suomea toisena kielenä tai äidinkielenä puhuville lapsille. Tervetuloa joukkoomme! Lisätietoja nettisivuilta www.suomikoulugroningen.nl tai sähköpostitse:  **@**.

Wassenaarin & Den Haagin Suomi-koulu toimii Wassenaarissa Amerikkalaisella koululla torstaisin ja Den Haagissa Suomen Suurlähetystössä keskiviikkoisin. Suomi-koulussa on 4 ryhmää: leikkiryhmä 3-4 v., pienten ryhmä 5-6 v., keskiryhmä 7-8 v. ja isojen ryhmä 9-15 v. Koulussa pyritään seuraamaan suomen äidinkielen ja kirjallisuuden perusopetuksen opetussuunnitelmaa. Lisätiedot: www.suomi-koulu.nl, Hanna Nomen, **@**.