Sinustako Rotterdamin merimieskirkon joulubasaarin osastovastaava?

Oletko kiinnostunut sisustuksesta? Tunnetko sekä suomalaista designia että hollantilaista esteettistä silmää? Oletko halukas sitoutumaan vapaaehtoistyöhön merimieskirkkoyhteisössä?

Rotterdamin merimieskirkon joulubasaari on vuoden suurin suomalaistapahtuma Alankomaissa. Tavoitamme basaareissa vuosittain jopa yli 5000 ihmistä suomalaisten jouluherkkujen, -koristeiden ja -tunnelman merkeissä. Hollannissa asuvien suomalaisten keskuudessa joulubasaari on ollut rakastettu ja tärkeä perinne jo vuosikymmenien ajan. Merimieskirkolle joulubasaari on myös vuoden tärkein varainhankintatapahtuma, joka osaltaan mahdollistaa toimintamme jatkumisen ympäri vuoden. Joulubasaari järjestetään Rotterdamissa vuosittain marraskuun lopussa kahtena viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin ja lisäksi Amsterdamissa yhtenä viikonloppuna joulukuun alkupuolella.

Vanhojen konkarien siirtyessä syrjään tarvitsemme sekä osastovastaavia että osastovastaavien assistentteja, jotka pystyvät sitoutumaan talkootyöhön jo ennen varsinaisia joulubasaaripäiviä. Osastovastaavien työtehtäviin kuuluu lahja- ja sisustustavaroiden sekä suomalaisten design -tuotteiden valikoimasta päättäminen yhteistyössä merimieskirkkotiimin kanssa, tilausten tekeminen, budjetista huolehtiminen sekä tuotteiden saapuessa kuorman purku, tarkistaminen, hinnoittelu ja esillepanot. Toivomme osastovastaavien osallistuvan lisäksi aktiivisesti suunnitteluun basaaritoimikunnan kokouksissa. Varsinaisina joulubasaaripäivinä osastovastaavat ovat halutessaan myös mukana hulinassa myynti- ja asiakaspalvelutyössä.

Tulevan vuoden basaarien suunnittelu alkaa jo joulun jälkeen. Tuotetilaukset tehdään alkuvuodesta tai viimeistään kesällä, mihin on hyvä varata noin kolme-neljä iltaa. Syksyllä tuotetoimitukset saapuvat kuukautta ennen basaaria, jolloin hinnoitteluun ja esillelaittoon kuluu yhteensä noin kolme työpäivää. Mikäli olet kiinnostunut, mutta pystyt osallistumaan vain muutamana päivänä, olet silti tervetullut mukaan. Osastovastaavat nimittäin tarvitsevat myös assistentteja, joiden tehtävänä on osallistua syksyllä kuormanpurkuun, tuotteiden hinnoittelemiseen ja esillelaittoon sekä asiakaspalveluun ja myyntiin basaaripäivinä.

Osastovastaavan tehtävässä on hyötyä kaupallisen alan työkokemuksesta. Se ei kuitenkaan ole ehdoton edellytys, jos olet innokas ja nopea oppimaan. Ennen kaikkea toivomme kiinnostusta tuotealuetta kohtaan, joustavuutta sekä valmiutta kantaa vastuuta ja sitoutua vapaaehtoistyöhön. Tarjoamme mielenkiintoisen, tärkeän tehtävän osana välittävää merimieskirkkoyhteisöä. Saat arvokasta kaupallisen alan työkokemusta ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja syventää harrastuneisuuttasi sisustuksen parissa.

Kiinnostuitko? Tervetuloa esittäytymään ja kuulemaan lisää tehtävistä yhteisen lounaan äärellä sunnuntaina 29.1.2017 klo 13, Rotterdamin merimieskirkolla osoitteessa ’s-Gravendijkwal 64. Ilmoittautumiset viimeistään 24.1. sekä lisätietoja: vt. sosiaalikuraattori Maija Ketoluoto, 06 1302 0977, **@**.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Joulubasaarin 2016 suurarpajaiset on nyt arvottu. Arpoja oli kahdenvärisiä, sinisiä ja punaisia. Alta näet, onko Onnetar suosinut sinua tällä kertaa. Noudathan voittosi viimeistään juhannusjuhlissa 2017 Rotterdamin merimieskirkolta (’s-Gravendijkwal 64, 3014EG Rotterdam). Muista ottaa arpalippu mukaan voittoa noutaessasi.

Kiitos osallistumisesta ja työmme tukemisesta sekä onnittelut voittajille!

1. Matkalahjakortti, arvo 750 € (Voigt travel)  SININEN 995
 24. Ravintolalahjakortti (Restaurant Johannahoeve)  PUNAINEN 684
 25. Matkalahjakortti (Viking Line)  SININEN 651

Uutiskirje