Tue työtämme

Merimieskirkko toimii kannattajiensa voimin. Olemme kiitollisia kaikesta tuesta ja teemme kaikkemme, että voimme palvella suomalaisia Hollannissa jatkossakin.

Benelux-maiden merimieskirkko rahoittaa toimintansa muun muassa palveluja myymällä sekä myyjäistuotoilla. Myös yksityisten henkilöiden lahjoitukset ovat tärkeä osa varainhankintaa. Lisäksi Raha-automaattiyhdistys tukee merimieskirkon sosiaalityötä.

Rahaa käytetään muun muassa kiinteistöjen kunnossapitoon sekä liiketoimintaan ja palveluiden ylläpitoon. Varainhankinta ei ole kirkon toiminnan päämäärä, vaan sen tarkoitus on turvata kirkon toimintaedellytykset. Rahaa tarvitaan, jotta voimme tehdä hyvää.

Auta meitä auttamaan!

Voit auttaa meitä auttamaan liittymällä merimieskirkon jäseneksi tai tekemällä kertalahjoituksen.

Kirkon toimintaa voi tukea taloudellisesti mm. seuraavilla tavoilla:

• Osallistu kirkon tapahtumiin ja juo kuppi kahvia korvapuustin kera
  • Poikkea Suomi-kaupassa hakemassa ruisleipää ja salmiakkia
  • Liity kirkon tukijäseneksi kirkon kahvilassa
  • Laita rahaa kolehtiin
Liity tukijäseneksi

Liity merimieskirkon tukijäseneksi, niin tuet kirkon tekemää hyväntekeväisyystyötä ja nautit erilaisista tukijäseneduista. Lue lisää