Vapaaehtoiseksi Rotterdamin merimieskirkolle

Tarvitsemme Rotterdamin merimieskirkolle paikallisista vapaaehtoisista kiireapulaisia ja vapaaehtoisia, jotka haluavat sitoutua pidemmäksi aikaa työhön merimieskirkolla.

Rotterdamin merimieskirkko

Tule vapaaehtoiseksi

Hae mukaan paikallisvapaaehtoiseksi tai vuosivapaaehtoiseksi. Paikallisvapaaehtoiseksi voit hakea ottamalla yhteyttä sähköpostilla sosiaalikuraattorii Elina Viisaseen.

Vuosivapaaehtoiseksi haetaan täyttämällä lomake Suomen Merimieskirkon sivulla.

Ota yhteyttä:
Elina Viisanen, sosiaalikuraattori
Puh. +31 6 13020977
elina.viisanen@merimieskirkko.fi

Kuvakollaasi kolmesta nuoreta naisesta ja yhdestä miehestä.
Kaksi hymyilevää nuorta naista tiskin takana toisen laittaessa pullan asetille.

Rotterdamin merimieskirkko

Paikallisvapaaehtoiseksi

Asutko Alankomaissa ja kaipaat mielekästä tekemistä joko säännöllisesti tai silloin tällöin? Meillä Rotterdamin merimieskirkolla riittää vapaaehtoistöitä. Voit työskennellä kahvilassa, keittiössä ja kaupassamme.

Voit tehdä osaamisesi mukaan myös muita töitä: kiireapuna kassalla ja kahvilassa, musikantteina, kiinteistön ylläpidossa, tietokonevelhoina, jumalanpalvelustehtävissä, tapahtumien ja säännöllisen toiminnan järjestelyissä, erilaisissa projekteissa, kirjaston ylläpidossa, aluetapahtumien järjestelyissä, ystäväverkostossa jne.

Emme tulisi toimeen ilman vapaaehtoistemme erilaisia lahjoja, aikaa ja työpanosta. Kaikki ovat tervetulleita auttamaan taidoista ja aikaisemmasta kokemuksesta riippumatta. Jokaista tarvitaan.

Ota yhteyttä:
Elina Viisanen, sosiaalikuraattori
Puh. +31 6 13020977
elina.viisanen@merimieskirkko.fi

Hymyilevä mies istuu pöydän ääressä taustallaan vanha pajatso.

Rotterdamin merimieskirkko

Vuosivapaaehtoiseksi

Kiinnostaako välivuosi ulkomailla? Rotterdamin merimieskirkolla vuosivapaaehtoiset työskentelevät kahvilassa, keittiössä ja suomalaisessa kyläkaupassa. He osallistuvat myös jonkin verran talon ylläpitoon sekä kiinteistöhuollon tehtäviin ja osallistuvat tapahtumien järjestämiseen.

Etsimme uusia vapaaehtoisia muutaman kerran vuodessa. Erityisesti tarvitsemme palvelualan ihmisiä, mutta tehtäviimme voi pätevöityä monin tavoin – tärkeintä on työhömme soveltuva asenne. Merimieskirkkoelämässä tarvitaan kykyä mukautua erilaisiin tilanteisiin: toisinaan työ on puuduttavaa perusrutiinien suorittamista ja toisinaan yht’äkkiä jotakin aivan muuta.

Muutamaksi viikoksi työhön ei kannata lähteä, sillä uudessa kaupungissa, uudessa työyhteisössä ja uusissa tehtävissä on paljon omaksuttavaa. Parhaimman kokemuksen vapaaehtoisajasta saat, jos pystyt sitoutumaan työhön kuudeksi kuukaudeksi tai jopa vuodeksi. Erimittaisista jaksoista kannattaa toki aina kysellä.

Kukaan ei ole seppä syntyessään. Tehtävät ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia. Osa tehtävistä on ainutlaatuisia eli merimieskirkon vapaaehtoisena palvellessasi saat työkokemusta, jota ei ole tarjolla muualla. Kaikkiin tehtäviin annetaan perehdytys ja arkipäivän työssä sinulla on käytettävissäsi koko Rotterdamin tiimin tuki.

Palvelutehtävissä toimivat vapaaehtoiset hoitavat merimieskirkon kahvilaa, kauppaa ja saunavarauksia ovat etulinjassa kohtaamassa merimieskirkolla vierailevia ihmisiä. Tehtävissä vaaditaan englannin kielen osaamista ja valmiutta käyttää kieltä palvelutehtävissä.

Liikkuvan sosiaalityön ja kiinteistönhuollon vapaaehtoinen kuljettaa raskaan liikenteen kuljettajia ja merenkulkijoita merimieskirkon pikkubussilla. Työhön kuuluu myös tilajärjestelyt ulkona sekä sisällä ja pienimuotoiset huoltotyöt merimieskirkon kiinteistössä. Tarvitset B-ajokortin ja valmiuden ajaa pikkubussia.

Arkipäivän monipuolisissa tehtävissä kohtaat erilaisia ihmisiä ja saat itsenäisesti vastata suuristakin kokonaisuuksista. Rotterdamissa asuessasi saat kokemuksen yhdestä Euroopan monikulttuurisimmista kaupungeista.

Asumismuotomme merimieskirkolla on yhteisöllinen. Vapaaehtoisilla on jokaisella oma huone, mutta yhteinen keittiö ja kylpyhuonetilat.

Kysy lisää sosiaalikuraattori Elina Viisaselta, puh. +31 6 13020977, elina.viisanen@merimieskirkko.fi ja täytä hakemus Suomen Merimieskirkon sivulla.

Tutustu ja tule mukaan